Thursday, July 27, 2017

HACKED BY AYYILDIZ TİM

BİR SERSEM, AVANAK KUŞ HAPİSTEN KAÇIP YURDIŞINA KAÇMIŞ.BİRDE BUNUNLA ÖVÜNÜYORMUŞ. OZAMAN BU KUŞU YAKALAMAK BİZE KALDI...
AYYILDIZ TİM SELAM EDER...
KEREM ŞAH NOYAN / ZENCİ MUSA

16 comments:

  1. Yalniz birdenin desi ayri yazilir beyler.

    ReplyDelete
  2. Hackci arkadaşlar tamam eyleminize saygı duyuyoruz da bloglari silmeseydiniz bari. Haftaya ödevim var Doğu Anadolu daki Roma imp. tarihi ile ilgili. Tek türkçe kaynak buradaydı.yaz okuluna geldik not artıracaz diye şimdi bi dönem uzattık mi geçtik mi Erasmus a kabul işi falan hepsi sallantida

    ReplyDelete
    Replies
    1. adsız arkadaş ya elimizden geldiği kadar yardım edelim Blogdaki tum yazılar arşivimizde üzülme söyle ne istiyorsun verelim takma sen bu nöbetçi arkadaşlara tüm yazıları kurtardık

      Delete
    2. Tamamını yüklerseniz amme hizmeti vermiş olursunuz

      Delete
    3. süper olur...varsa arşivinizde, tekrar yüklerseniz, şimdiden teşekkürler...

      Delete
    4. Merhaba, arşivdekilere nasıl ulaşabilirim?

      Delete
    5. Rumet Serhat 5 Ağustos'ta linki verdim.

      Delete
  3. al yakaladın üçün birini, geri zekalı moron, adamdaki bilginin milyonda biri sende olsaydı bilgiyle cevap verirdin, sinik, ezik, öküzden beter cahil sürüsü.
    kitapçılardaki kitaplarını da yakala, belki okursun, senin gibilerini görünce insan türk olduğundan utanıyor, önce bilgiye saygılı olmayı öğren.

    ReplyDelete
  4. Adamın nerede olduğu belli. Delikanlı olup Atina'dan alsanıza! Mabadınız yemez tabi. Bilgisayar başında çok kolay erkeklik taslamak. Arada okuduğumuz iki yazının neresi hangi taraflarınıza battı acaba, meraktayız...

    ReplyDelete
  5. Ayıp ya...Adamın bu kadar emek verdiği yazıları silmek ne ola ki!
    Çok büyük bir iş mi yaptığınızı sanıyorsunuz. Yazıları geri iade edin! Hadi lütfen diyeyim...

    ReplyDelete
  6. dünden beri neler olduğunu anlamaya çalışıyorum yorumlardan çözdüm. Allahtan hocamın cahilliğe değil de aptallığa sözü yok :))

    ReplyDelete
  7. Adamın blogunu teslim edin, silinenleri geri yükleyin ve özür dileyin, derhâl!!

    ReplyDelete
  8. Siteyi silmeniz ışid'in suriye'deki tarihi kent ninova'yı bombalamasından farksız. Boğaz ve ümük sıkarak geleceğe adım atılmaz, bugün yaşanmaz. Siteyi ve bilgileri geri istiyoruz.

    ReplyDelete
  9. Bu Ayyıldız Tim'in Türkçesi neden bu kadar bozuk? Siteleri hack ederek fikirleri öldüreceğini sanan arkadaşlarımız, Sevan Nişanyan'ın yazılarını okuyun. Belki Türkçeniz düzelir.

    Kendisini sevmeyebilirsiniz, fikirlerine katılmayabilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız. Fakat Sevan'ın fikirlerine karşı bir arguman üretemiyor olmanız sizin çaresizliğinizdir. Gerçi bu Türkçeyle bu yaşa kadar yaşamanız bile büyük başarı.
    Tarihi eserleri yakıp yıkan IŞID'den, Buda heykellerini patlatan Taliban'dan bir farkınız yok.

    ReplyDelete
  10. Adamın blogunu geri verin....

    ReplyDelete